Söndag igen

Veckan som gått har inte bjudit på något speciellt, bara vanliga vardagshändelser, på torsdagen hade jag” Lill”-Doris – Raggen´s Selena i trimmet, lika glad och positiv som sina syskon, hon hade nåt spret på nosen som fick sitta kvar får se om det växer ner (o;LillDoris

 

I fredags var jag till Årstakliniken och gav Marta en herpesspruta, sen ska hon ha en till en vecka före valpning – förutsatt att hon blir dräktig förstås. Sen var jag och friserade mig själv, blev väl kanske lite i kortaste laget men det växer ju som ogräs, på morgonen passade jag på att sätta lite färg i det också. Vid 17.30 dök Ulrika Fager upp och vi slängde i oss varsitt glas mousserande vin (Razta passade på att välta ut ett också – över soffbordet och nötterna…..) medan hon satte på lite makeup och sen körde Rasmus oss in till stan. Mötte upp Micke och Andreas på Hamburger Börs där vi avnjöt en god måltid, och sen var det dags för kvällens höjdpunkt – Magnus Ugglas show – Magnus Den Store, han är en verkligt mångsidig artist, bjöd på sig själv, roade och sjöng många nya låtar. Showen avslutades med ett potpurri av gamla klassiker och avslutades med honom själv ensam vid ett piano där han framförde Jag och min far. En fantastisk bra show – rekommenderas verkligen. Rasmus hämtade oss och väl hemma somnade först Andreas i soffan, sen slumrade jag till en stund, när sen klockan hade passerat två somnade Ulrika också i soffan. Micke gick och la sig och han hann inte slå ner huvudet innan jag hörde snarkningar. Igår var det lite segt hela dan men bästa Monica P kom en sväng på em och tog stygnen på Russin, det var lite kladdigt på ett ställe så hon får ha tröjan någon dag till.

På kvällen sen åt vi ostbricka och tittade på melodifestivalen..Det var betydligt högre klass på låtarna denna vecka, blev väldigt förtjust i den låten som Eric Segerstedt framförde med norskan, men snälla – Sean Banan! Låten var rolig och trallvänlig men tänk så extremt pinsamt om den skulle representera Sverige……..

Imorgon ska jag få besked av läkaren vad min magnetröntgen visade – blir spännande – antagligen ingenting…….

Malva har haft en ”pt” några gånger, en tjej som heter Carro som håller på att utbilda sig till instruktör behövde några projekthundar och jag erbjöd Malva, hon skäller ju mycket och gärna på andra hundar som vi möter. Första gången och andra gången var hon rätt foglig men i torsdags visade hon sitt rätta jag så då hade dom fått jobba på ordentligt. Blir spännande att läsa hennes utvärdering sen.

Micke gick just ut med Razta, Mini och Myrra, sen ska han springa, när han kommer tillbaka ska vi köra ett zumbapass…….. Sen får väl jag ta dom andra tre på en promenad, tror inte det blir så mycket mer gjort idag, har ont i huvudet idag med och igår drack jag bara cola light…….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *