Parning, operation och mello

Förra helgen gick vi på den andra delen av Raztas kurs och denna gång fick hon vara med själv, måste säga att hon förvånade oss båda två då hon uppförde sig exemplariskt och gjorde alla övningar med bravur
RaztaKurs

Vi var även ute en sväng och övade skvallerträning, här har hon skvallrat för husse att Carina kommer och belönas då med lek

RaztaKurs3
RaztaKurs2

Som jag skrev sist skulle Alice komma och bli trimmad, det kom ett troll (o;
AliceF

Det visade sig att småmattarna (som inte är så små typ 14 och 17 eller nåt) hade varit framme med saxen och klippt både i skägg, lugg och ben – hon såg helt enkelt för djävlig ut och det gick inte att få henne snygg, dom hade klippt av luggen uppe på pannan och det var bara en tunn kort spret kvar, samma sak med skägget det var typ etappklippt…..
Så här såg hon ut när hon gick hem – nu måste både lugg och skägg få växa ut……
AliceE

Har även haft Moltas här och nu börjar vi få lite ordning på hans päls – han har väldigt mycket ull och har en mycket bestämd uppfattning om att den INTE ska kammas på vissa ställen, inte trimmas heller (o:
Moltas

Fick hit Cuba för att han skulle få para Marta men se det gick inte alls, på måndagkväll åkte jag till Marie-Louise för att få hjälp, hon ställde upp sig så fin men han bara ”flirtade” – klev inte på henne, på tisdagkväll provade vi igen – samma sak. Onsdagmorgon släppte jag ihop dom här hemma men dom bara tramsade, hon satte sig ner och han puffade mest på henne. Detta är andra gången jag provar med dom här två, förra gången trodde jag att det var fel tid men det är nog så att dom inte vill para med varann. Ringde Ylva som har Cubas pappa Greger och hon sa ja så på kvällen åkte Rasmus och jag dit, tog inte många minuter innan han satt där han skulle (o: Parning

Ylva skulle till Huddinge på fredag fm så hon tog med Greger och vi fick en parning även då. Nu är det bara att hålla tummarna, det roliga är att Monica har parat sin Molly (Mysans dotter) samma dagar så vi får kanske valpar samtidigt – om nu båda blir dräktiga. Cuba fick åka med Monica och Roger till Strängnäs för upphämtning där mot hemmet. I samma bil satt då nyparade Molly om han minsann tände till på – skithund ❤

Russin opererade bort tre juver i onsdags, allt gick bra och hon är oförskämt pigg, försöker hålla henne lite lugn men det är lönlöst. Jag har givit henne smärtstillande men imorgon ska jag nog prova att låta bli, om hon känner av såren kanske hon kan ta det lite lugnt allafall

Idag började då melodifestivalen och det var faktiskt ingen låt som var speciellt bra och några var riktiga bottennapp, vem väljer vilka som får vara med kan man ju undra.
På fredag ska vi på Hamburger Börs och se Magnus Ugglas show – Magnus den Store med Andreas och Ulrika. Dom har en tung vecka framför sig, hoppas fredagskvällen kan skingra lite tankar. Tänker på er

Nu börjar ögonlocka kännas tunga, dags att hoppa i säng

Natti

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *