Två veckor in på nya året……

Dagarna bara rinner iväg, jag har redan haft en del jobb till skillnad mot förra årets januari då det var väldigt tunt med kunder, Det har töat och sen har det snöat lite igen. Vi har fått hem Marta – Chinon´s Hanna Montana som i vanliga fall bor nere hos Mia och Mattias i Småland. Hon var här förra året också men då lyckades vi inte få till en parning, nu löper hon inte än men denna gång kommer jag att ta hit Cuba så fort hon börjar så jag inte missar nu också. Razta har nu löpt en vecka och Malva några dagar så jag hoppas verkligen att dom drar igång Marta. Tror att det kommer att bli jättetrevliga valpar om denna kombination lyckas, båda två är glada och mysiga hundar som också exteriört bör kunna ge snygga avkommor. Första dagarna var det lite ”muckligt” då Malva skulle styra och ställa lite med nykomlingen men nu funkar det hur bra som helst.

Jag har också äntligen fått ändan ur och varit och skaffat nya glasögon – jösses vilken skillnad, kan ju läsa en bok igen och jag ser alla små figurer i telefonen som jag tidigare bara gissat vad det varit. Synd bara att det ska vara så himla dyrt, har ett brytningsfel så det måste vara progressiva och tyvärr funkar det inte med linser heller.

Skulle ha en bild till facebookgruppen ”Ett foto om dagen” och temat var rörelse så det var ju bara att släppa ut hundarna och greppa kameran, det blev både rörelse och lite annat.
Ma1 Ma2

Ma3 Ma4 Ma5 Ma6 Ma7 Ma8 Ma9 Ma10 Ma11 Ma12 Ma13 marta

 

Vi har haft fel på pannan några dagar och man kan nog lugnt säga att det blev lite kyligt här inne, elen orkade inte riktigt med att hålla värmen. Alla kurade i soffor och fåtöljer, mycket filtar och ljus plockades fram
Ma22

Ma20

 

Ma21

 

Idag har Micke varit ledig och vi gjorde nåt vi pratat om länge, vi gjorde ett besök på  logo  Det var en utställning med fotografier av David LaChapelle med namnet Burning Beauty. Det fanns en tanke bakom varje fotografi och man var tvungen att läsa för att förstå. Det häftiga var att bilderna var jättestora, jag tyckte om en del men absolut inte alla. Det var en serie med typ årstiderna som jag tyckte om. Detta är våren
foto1

Denna bild heter Candy någonting

foto2

Mycket var skumt och det var en hel del naket,  både vacker och fultfoto3

Vi avslutade besöket med en lunch på deras bistro, åt medelhavssallad med getost, det var verkligen gott men i dyraste laget, 125kr för en sallad…….. Det var väldigt trevligt och allt såg gott, fräscht och nygjort ut, och att äta med den utsikten är inte fy skam

Foto4

Det blåste svinkallt och det yrde snö i luften, vi hade sån tur att det fanns parkering precis utanför på Stadsgårdskajen.
Ma25 Ma24 Ma23

Den här helgen har vi ingenting inplanerat och det känns ganska skönt, två kommande lördagar ska vi gå på slyngelkurs med Razta och det hoppas jag mycket på.  Ha en fortsatt trevlig fredagkväll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *